Raad van toezicht

Albert Hietink: CEO van U-center

Albert Hietink heeft door zijn jarenlange ervaring, in de rol van managing director bij verschillende bedrijven, veel kennis en kunde opgedaan waar B4 Solutions gebruik van kan maken. In zijn huidige functie is hij directeur van U-center, een GGZ-instelling die is gespecialiseerd in psychische aandoeningen zoals depressies, angststoornissen en verslavingen.

Bjorn de Vries: CEO van Zeker Vitaal

Bjorn de Vries heeft jarenlange ervaring in de gezondheidssector. Oprichter van verschillende bedrijven die zorg leveren aan bedrijven. Men kan hierbij denken aan vitaliteit binnen bedrijven, conceptontwikkeling, projectmanagement, gedragsverandering bij werknemers. Daarnaast is hij ook als coach en gastspreker actief.

Sjef Peeters: Psychotherapeut, GZ-psycholoog, Supervisor VGCt

Sjef Peeters is vanaf 1977 werkzaam als psycholoog. Sjef Peeters begon ooit als kinderpsycholoog. Daarna is 17 jaar als psychotherapeut op de afdeling volwassenen bij het Riagg werkzaam geweest. Aansluitend 11 jaar bij PsyQ afdeling angststoornissen. Naast zijn werkzaamheden als psychotherapeut, besteede Sjef Peeters ook veel tijd aan het begeleiden van (GZ) psychologen (intervisie/supervisie) en het ontwikkelen van nieuwe programma's ( COMET, E-health)